Force Now!
Cross-Functional Gym

FitBalance 2014 október

A Fitbalance-on, amely a fitneszsport és -életmód szerelmeseinek már-már kötelező rendezvénye, 2014. szeptember 21-én, a Fitbalance Arénán a Papp László Budapest Sportarénában a megafit.hu bemutatta legújabb, legizgalmasabb sporteszközeit, és az ezekkel végezhető gyakorlatokat. Az elsősorban CrossFit® köredzések céljainak megfelelően kialakított új tréningállomásunk sportverseny helyszínéül is szolgált, ahol értékes nyereményekkel gazdagodhattak a résztvevők.
Kifejezetten a Fitbalance-ra szánt kedvezményeinkkel is segíteni szerettük volna, hogy a közösségi termek mellett kialakuljon Magyarországon is az otthoni kondi-, fitnesztermek kultúrája.

A Fitbalance-on történt sikeres bemutatkozásukat követően reméljük minél több funkcionális edzőteremben, az új edzésmódszerek iránt nyitott fitnesztermekben láthatjuk majd viszont új Force Now! edzőállomásainkat, erősember eszközeinket és egyéb funkcionális edzésekhez használatos felszerelésünket, pl. a kettlebelleket és felfüggesztéses edzőhevedereket.