Force Now!
Cross-Functional Gym

coREform kondicionáló és zsírégető edzés

coREform: a kulcs a folyamatos instabilitás...


Az modern fitnesz irányzatok új elveket alkalmaznak a hatékonyság növelésére. Ezek egyike a váratlanság, a kiszámíthatatlan terhelés bevonása az edzésbe. Ugyanazon gyakorlatot, például egy fekvőtámaszt, vagy guggolást instabil felületen végezve jelentősen nehezebbé válik, mivel a test váratlan, előre nem tervezett elmozdulását a törzs izomzatának (core) erőteljes megfeszítésével igyekszünk kompenzálni. Tehát az eredetileg megcélzott izomcsoportok mellett a törzs izomzatának stabilizáló hatása is bevonódik a gyakorlatba, megnövelve a terhelést.
A coREform egy megnövelt hatékonyságú funkcionális edzés, melyet csoportos óra keretében ajánlunk. Együtt könnyebben megy az edzés, vidám a hangulat.


Miért coREform?


Új, a test sokoldalú és intenzív igénybevételével járó csoportos funkcionális edzésünknek már elnevezése is beszédes: magában foglalja a core (vagyis a törzs-izomzat), a reform és a form(a) kifejezéseket. Utal arra, hogy az instabil felület a core, azaz a törzs izomzatát jobban bevonja az edzésbe, mint ua. gyakorlat szilárd platformon végezve. Tehát ez egy fajta reform a gyakorlatokat tekintve, mivel növeli a funkcionális edzéssel elérhető hatékonyságot: ha több, minél több izmot dolgoztatunk egyidejűleg, az annál hatékonyabb lesz. Ezáltal segít a zsírégetésben, az izmok tónusának javításában, azaz, javítja a formát, a testképet.


Mit érhetsz el vele?


Intenzív edzés, amely az izmokat feszessé, túnusossá teszi (jó úton jársz a kockahas felé...), megnövelt zsírégető hatású, és jó hatással van a mozgás ko-ordinációra is.

Vendégeink írták az edzésről...

"Első találkozás a coREform órával: elég érdekes és bizarr volt először ráállni arra az instabil felületre és a sima állással is megküzdeni, utána jöttek a gyakorlatok amik még nagyobb kihívást jelentettek megtartani magunkat. A legkisebb mozdulatnál is meg kell feszíteni minden egyes izmunkat hogy ne mozogjon túlságosan alattunk a "talaj". Érdekes izgalmas óra ami nagyon jól formál. Izomláz garantált a következő napokra mindenhol!! Az edző nagyon jól tartja az órákat, kijavít ha valamit az ember rosszul csinálna. Jól állítja össze az órákat mindent átmozgatunk vele. Összefoglalva csak ajánlani tudom mindenkinek aki a koordinációját javítani akarja vagy alakformálásra vágyik."
Nagy Szilvia
"Jó hangulatban telik az edzés, ahol az edző minden mozdulatunkra figyel és nem téveszt szem elől a helyes kivitelezés érdekében. Hihetelen pozitiv energiákat mozgósít és olyan izmokat formál amit nem is gondolnánk. Bár másnap az izomlázat a leglehetetlenebb helyeken érzed, mégis várod a következő edzést, mert minden csodálatos dolog a komfortzónádon kívül történik. Hiszem, hogy a kemény, de egyben játékos munka meghozza a gyümölcsét. Ehhez az edző személyisége is nagyban hozzájárul."
Dr. Halmai- Kuron Gabriella


ÓRAREND

Jelentkezz be most, várunk Téged is coREform kondicionáló és zsírégető edzésünkre!
+36-1-789-5396

Force Now!
Cross-Functional Gym