Force Now!
Cross-Functional Gym

Ingyenes edzés, ajándék kuponnal!
Fitnesz, mozgás, egészség - FitBalance! Mi ott leszünk! És TE?
A Force Now! Cross-Functional Gym is ott lesz a 10. évfordulóját ünneplő FitBalance-on a Papp László Budapest Sportarénában!

eisberg - Fitbalance 2016.05.01


Egész nap pörögni fogunk, hiszen termünk edzői a nap folyamán cross-funkcionális köredzéseket és olimpiai súlyemelés gyakorlatokat fognak tartani.

Az órákon belekóstolhatsz az alternatív erőfejlesztő és állóképesség növelő edzésekbe, standunkon a reggeli 8 órai nyitást követően megtekinthetők eszközeink és már ekkor fel lehet iratkozni a 10 órától kezdődő edzéseinkre.

A FitBalance-on mutatkozik be az új M-360-as cross-funkcionális edzőállványunk, továbbá megtekinthetők olimpiai súlyemelő rúdjaink és súlytárcsáink, „Erősember” eszközeink is.

A megafit.hu - Force Now! Cross-Functional Gym standunkon kétféle órán vehetsz részt, lesz cross-funkcionális tréning - 10:00; 11:30; 13:00; 14:30; 15:30 - és az egyre népszerűbb olimpiai súlyemelés edzések is - 10:00; 11:00; 12:00; 13:00; 14:00.-kor.

A cross-tréning edzéseket szakedzőink tartják: Galambos Bence, Péterfi Martin és Csordás Mihály.
A kollégák természetesen rendelkezésre állnak az edzések előtt, után és alatt is, minden kérdésre szívesen válaszolnak.

A standunkon a cross-funkcionális köredzések keretében számíthatsz állványos, köteles és medicinlabdás gyakorlatokra, a „Battle Rope” kötélrázással tesztelheted állóképességed, a TRX-hez hasonló, saját testsúlyos Sling tréning edzés és az új őrület a Street workout biztosítja a fáradtságod! :)
Lesznek „Erősember” gyakorlatok is, de formába lendülhetsz az izomtömeg növelése helyett inkább az izmok hatékonyságát és az erő-állóképesség fejlesztését célzó kettlebellel segítségével.

A 2015 novemberi FitBalance-on már jelen voltunk olimpiai gyakorló és profi felhasználású súlyzórúdjainkkal, gyakorló és termi súlytárcsáinkkal.
Idén már szervezett óra keretében is elhozzuk az Olimpiai Súlyemelést (korábbi cikkünk a Soroksár Kupa, nemzetközi súlyemelő versenyről).
Tanulj a profiktól!
A - 10:00; 11:00; 12:00; 13:00 és 14:00-kor kezdődő - edzéseket a Budapesti Súlyemelő Szövetség elnöke Szűcs Endre - súlyemelő edző tartja, aki kétszer is megkapta a „Magyar Köztársaság Kiváló Nevelő Edzője” állami kitüntetést.
Nem véletlenül!
Kezei alatt a tanítványok több országos bajnoksági címet nyertek több, mint 200 országos csúcsot értek el és számtalan nemzetközi versenyen - köztük Európa és Világbajnokság - igen szép sikerekben volt részük.
Endre segítségével a súlyemelők bizony már olimpiai szintekben gondolkodhatnak, nem mellesleg ő az olimpiai felkészítést irányító szakmai felelős is!

Szűcs Endre mottója:
„Ha Te bajnok akarsz lenni, az leszel, segítek!”
Szeretnéd versenyszerűen űzni ezt a az Olimpiai súlyemelést?
Vagy kipróbálni önmagadat, a határaid?
Esetleg egyszerűen csak vonz a mozgás, a súlyok emelése?
Szűcs Endre fog neked segíteni!

Gyere próbáld ki ezt a fajta funkcionális edzést!

A FitBalance-on most 1 500, illetve 5 000 Ft-os kupont adunk neked, amit 30, illetve 90 napos edzőtermi bérlet vásárlásába válthatsz be!A Force Now! Cross-Functional Gym 2016-ban is a FitBalance-on - 1 500 Ft-os kupon

A Force Now! Cross-Functional Gym 2016-ban is a FitBalance-on - 5 000 Ft-os kupon


Ne habozz és jelezd már most részvételed a Fitbalance óráinkra a gym@forcenow.hu e-mailcímen, vagy a recepción!
Legyen a tied a nagy értékű kuponok egyike!

Csatlakozz FaceBook oldalainkhoz, hogy értesülhess a legújabb hírekről, aktualitásokról!
Lájkolj minket!

A Force Now! Cross-Functional Gym-et a www.facebook.com/forcenow.hu odalon, míg az otthoni és termi fitnesz termékeket és kondigépeket forgalmazó szaküzletünket a www.facebook.com/megafit.hu oldalon találod meg.

Megafit színpad: Force Now! Cross-Functional Gym

Cross-funkcionális tréning Kezdés
Edzők:
Galambos Bence
Péterfi Martin
Csordás Mihály
10:00
11:30
13:00
14:30
15:30
Olimpiai súlyemelés Kezdés
Edző:
Szűcs Endre
Súlyemelő edző
A Budapesti Súlyemelő Szövetség elnöke
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00

Papp László Budapest Sportaréna: